Hotel Eleni, SkiatosLokacija: Nalazi se u blizini hotela Skiathos Princes [oblast Platanias], na oko sedam i po kilometra od grada Skiatosa i na oko dvestotine i tristotine metara od dve plaže. Kapacitet: Vila je B kategorije i nema sopstveni parking. Dvokrevetni studiji su smešteni u lepom vrtu, u prizemlju. Veličina studija je cca 20 kvm + terasa. Četvorokrevetni apartmani se nalaze na prvom spratu. Veličina apartmana je cca 40kvm + terasa.

Sadržaj: Dvokrevetni studiji sadrže opremljenu, malo izdvojenu kuhinju [mali šporet sa rernom, aspirator, toster...], deo za spavanje sa dva ležaja, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje.

Svi studiji su opremljeni klima uredjajem [uračunat u cenu] i imaju pogled na more. Četvorokrevetni apartmani sastije se od trpezarije koja je šankom odvojena od kuhinje [mali šporet sa rernom, aspirator, toster...], kupatila, dve spavaće sobe [sa po jednim klima uredjajem] i velikom terasom sa pogledom na more.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz